PREZENTARE ȘI DATE DE CONTACT

DATE DE IDENTIFICARE 

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC – persoană fizică autorizată cu sediu social în: București, Sector 6, Str. Vintilă Mihăilescu, Nr. 15, Bl.60, SC. 1, Et. 1, Ap. 12, cod unic de înregistrare fiscală 24820300.

DATE DE CONTACT

Informații generale: https://DrGabrielaUdrea.ro/contact
Informații legale și tehnice: Admin[@]DrGabrielaUdrea.ro
Informații comerciale: Contact[@]DrGabrielaUdrea.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII

I ACCES ȘI DISPONIBILITATE

Este permis accesul la site-ul nostru pentru a obține informații destinate utilizării acestora în scop personal și este interzisă utilizarea site-ului și a informațiilor acestuia în orice scop prejudicios companiei sau în scopuri neconforme legilor în vigoare.

Accesarea / utilizarea acestui website, respectiv a serviciilor / produselor afișate pe canalele de comunicare, subdomenii, aplicații sau alte instrumente aflate sub egida companiei constituie implicit acceptul dumneavoastră asupra drepturilor și obligațiilor prezentate în versiunea [2 – 01.01.2024] a secțiunilor destinate aspectelor legale, conform legislației române în vigoare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți website-ul.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA își rezervă dreptul de a modifica, sista, întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, accesul la serviciile, produsele și informațiile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă a vizitatorului (dacă nu este posibil altfel). De asemenea, își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul, politicile și condițiile de utilizare a site-ului.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA nu este răspunzătoare față de utilizatori, orice terță persoană fizică sau juridică pentru indisponibilizarea accesului la site, iar utilizarea acestuia se face pe propria răspundere.

În prezenta pagină sunt comunicați politicile, termenii și condițiile de utilizare ale website-ului și ale instrumentelor sale digitale, în scopul informării transparenței noastre, în raport cu vizitatorii.

II TERMENI ȘI DEFINIȚII

Prin următorii termeni se înțeleg următoarele definiții:

Entitatea juridică UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA (denumită și companie), reprezentată de doctorul Gabriela Udrea.

Website / Site: platformă online disponibilă la adresa link https://drgabrielaudrea.ro, deținut de către companie, prezentat și reprezentat sub egida brandului (denumirii comerciale) Dr. Gabriela Udrea.

Document: Paginile web prezente pe site-ul nostru ce poartă titluri, precum „Termeni și Condiții”, „Politică de confidențialitate”, „Cookie-uri”, „Politică de livrare / retur” sau alte pagini având caracter informativ pentru vizitatorii site-ului nostru.

Vizitator: persoană juridică sau fizică prezentă pe paginile site-ului, aplicațiilor sau canalelor de comunicare.

Utilizator / Client: Persoană juridică sau fizică care navighează pe site-ul, aplicațiile sau instrumentele noastre și utilizează serviciile / produsele puse la dispoziție prin paginile web în scopurile declarate în paginile respective, precum completare de formulare, plasare de comenzi servicii / produse, înregistrare cont, administrare cont site, studiu individual etc.

Pacient: Persoană care beneficiază de serviciile medicale, tratamente, consultații, ședințe de terapie, inclusiv cele desfășurate prin sesiuni video online. 

Link / Link afiliat: adresă web care face trimitere internă către alte pagini ale site-ului sau trimitere externă, spre alte site-uri partenere/ colaboratoare/ afiliate cu scopul de a recomanda vizitatorilor accesarea altor pagini.

Conținut: face referire la toate informațiile și datele prezente / transmise pe site, pe adresele de email și pe canalele de comunicare partenere care pot fi accesate prin utilizarea echipamentului electronic necesar de către vizitator.

Comunicare comercială / campanie: acțiunea de a prezenta în scop comercial produse sau servicii prin intermediul mesajelor de tip text / vizual / audio, cu privire la oferte, promoții, noutăți informatice.

Produse și Servicii: sunt considerate produse toate bunurile / realizările efectuate sub egida companiei noastre (site, fotografii, conținut, text etc.) și servicii toate activitățile prestate în cadrul companiei noastre prezente pe site în scop ilustrativ sau în scopul comercializării.

Site de prezentare vs Magazin online: în primul caz, rolul frecvent pe care-l ocupă este acela de a comercializa / promova, direct sau indirect, informații sau servicii diverse, în unele cazuri chiar și produse digitale. Un site de tip ecommerce se referă mai mult la comercializarea directă a produselor fizice. Și nu este exclus ca un site să aibă ca obiecte de activitate ambele sau mai multe versiuni.

III DREPTURI DE AUTOR ȘI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate informațiile prezente pe site sunt protejate de dreptul de copyright și aparțin UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC și, în unele cazuri, colaboratorilor săi reprezentați prin companie.

Imaginile, ilustrațiile sau siglele sunt protejate de drepturi de autor și, în unele cazuri, pot reprezenta mărci înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Orice folosire a Mărcii neautorizată de titularul acesteia, inclusiv afișarea Mărcii de către alte site-uri după expirarea autorizării, este o încălcare a legislației din domeniul specific și va atrage sancțiuni civile sau penale, după caz și titularul mărcii își rezervă dreptul de a face toate demersurile în acest sens. Excepție pot face, în unele situații, fotografii cu rol decorativ, puse la dispoziție de către băncile de imagini.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA autorizează vizitatorii să vizualizeze, să imprime și să transmită informații existente pe site numai în scopuri personale și noncomerciale.

Este interzisă îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al companiei asupra conținutului.

Este interzisă reproducerea parțială sau integrală a Conținutului fără permisiunea anterioară explicită prin acord scris.

Este interzisă crearea de legături cu acest site spre alte site-uri fără un acord prealabil în scris. În situația în care acest lucru se întâmplă fără un acord scris, UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA nu este răspunzătoare pentru conținutul prezent pe alte site-uri. Entitatea juridică își rezervă dreptul de a elimina orice link considerat dăunător imaginii companiei.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vânzarea, revânzarea sau exploatarea unei părți a serviciilor / produselor, accesul sau folosirea serviciilor sau a tuturor informațiilor puse la dispoziție de companie prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Entitatea juridică își rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a se solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului sau securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA sau colaboratorii săi, produsele, serviciile și / sau angajații acestora.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

În situația în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul nostru sau distribuit prin serviciile noastre încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, vă rugăm să ne contactați la Admin[@]DrGabrielaUdrea.ro, cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic.

VI COMENZI ȘI PLĂȚI SERVICII / PRODUSE

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA pune la dispoziție / comercializează, după caz, variate bunuri care trebuie interpretate ca atare.

Acestea pot fi comandate sub formă de programare, solicitare telefonică sau prin contact pe canalele de comunicare (email, formulare contact, rețele de socializare), ori direct de pe website, în funcție de disponibilitate.

Livrarea / prestarea acestor produse / servicii se poate face de către specialiștii companiei, la punctele de lucru declarate, livrare digitală sau la adresa de livrare a clientului, în funcție de tipul de comandă.

Plata se face în numerar, în cadrul punctului de lucru, cu cardul în mediul digital sau transfer bancar, în anumite situații expres.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA utilizează procesatoare de plată autorizate și sigure.

Nu suntem responsabili de eventualele erori de plată, plată eșuată, ori fraude financiar-bancare. De reținut, confirmarea plății se poate face după viramentul efectuat de către bănci.

IV INFORMAȚII ȘI DATE PERSONALE

Informațiile personale ale vizitatorilor, culese prin intermediul accesării aplicațiilor site-ului nostru, sunt protejate în baza Legii 677/2001.

Vizitatorul înțelege și este de acord că, accesând site-ul, transmite date către UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA în scopul optimizării platformei și conținutului acesteia pentru o mai bună funcționare a site-ului. Nu interceptăm date personale cu caracter confidențial prin vizite pe site, ci date anonime colective, prin intermediul Google Analytics, cu scopul de a măsura eficiența traficului.

Aceste tipuri de informații fac referire la IP, informații privind preferințele vizitatorilor sau informații de tip geolocalizare, fără a fi cunoscută și divulgată identitatea vizitatorilor. Aceste informații sunt culese prin intermediul cookie-urilor și sunt prezentate expres în pagina destinată acestui tip de informare.

Informațiile personale, transmise de către utilizator prin intermediul secțiunilor destinate comunicării, prin intermediul adresei de email și / sau prin intermediul formularelor, sunt păstrate în mod confidențial și sunt utilizate doar în scopul pentru care ne-au fost transmise: pentru a comunica răspunsuri la întrebări / sugestii / feedback etc., pentru a prelua o comandă, pentru a notifica.

Vizitatorul are dreptul, prin solicitare explicită, să actualizeze, să blocheze sau să elimine datele cu caracter personal, să le transforme în anonimat parțial sau integral prin solicitare scrisă către operatorii companiei. În acest caz, folosiți secțiunea de Contact.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC se obligă să păstreze numele, adresa de e-mail, IP și orice informații cu caracter personal și / sau pentru care Vizitatorul își declară dreptul la anonimat în mod sigur și confidențial, fără a fi dezvăluite unor terțe părți, în afara cazului în care acest lucru e necesar pentru a respecta legea și / sau procedurile judiciare.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA nu este responsabilă de atacuri ce au scopul furtului de informații sau vandalism care pot avea loc și nu pot fi prevenite dezvăluiri sau compromiteri ale datelor.

Publicarea datelor cu caracter personal, din inițiativa proprie a vizitatorului pe Site sau dezvăluirea acestora unor alte persoane, îl obligă la asumarea responsabilităților față de aceste date, păstrând complet și corect acuratețea informațiilor din cadrul site-ului.

Consimțământul dvs. cu privire la prelucrarea datelor poate fi retras oricând.

Stocarea datelor se face în condiții de siguranță pe serverul pe care este găzduit și site-ul. Se actualizează frecvent în mod automat.

V LEGEA APLICABILĂ

Dr. Gabriela Udrea face eforturi constante pentru a menține un standard de calitate asupra întregul său conținut furnizat prin intermediul website-ului, canalelor de comunicare, aplicațiilor, informațiilor, serviciilor sau produselor. Însă nu-și poate asuma garanția și răspunderea, în niciun caz, pentru eventuale daune suferite de vizitatori.

Prin prezentul document se urmărește soluționarea oricăror litigii apărute între Utilizatori / Parteneri / Terțe părți implicate / Dr. Gabriela Udrea, conform legii române în vigoare, pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române.

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Potrivit prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, datele cu caracter personal sunt orice informații prin care o persoană fizică poate fi identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prin prezenta informare, UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC notifică clienții și utilizatorii site-ului despre prelucrarea datelor lor cu caracter personal, în special cu privire la condițiile prelucrării și la drepturile pe care persoanele vizate le au în legătură cu această prelucrare. 

I CUM PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Dr. Gabriela Udrea colectează date cu caracter personal în mod direct, prin vizitarea site-ului, prin intermediul fișierelor de tip cookie și indirect prin folosirea de către clienți a formularelor de comandă / contact / comentarii, disponibile pe site-ul https://drgabrielaudrea.ro, rețele de socializare, newsletter etc.

Prin completarea formularelor, clienții vor furniza în câmpurile indicate, date cum ar fi: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste date vor fi folosite exclusiv pentru comunicarea cu utilizatorul, în baza interesului legitim al companiei de a răspunde acestuia la solicitări, prezentate în câmpul „mesaj” sau de a păstra o evidență a acestor solicitări, reclamații etc.

Clienții au de asemenea posibilitatea de a formula testimoniale cu privire la produsele și serviciile noastre, care vor fi publicate pe website împreună cu numele și prenumele clienților sau reprezentanților acestora, doar dacă vom obține consimțământul lor expres pentru acest lucru.

Site-ul https://drgabrielaudrea.ro folosește cookie-uri, iar mai multe detalii despre utilizarea acestora puteți găsi în cadrul politicii privind cookie-urile.

Medicul asigură confidențialitatea pacienților strict pentru datele comunicate în mod direct și nu poate interveni asupra datelor furnizate către companii terțe (ex.: Skype, Zoom etc.).

II CUM FOLOSIM DATELE

Datele colectate prin intermediul formularelor vor putea fi folosite pentru a transmite comunicări de marketing, excepție dacă clientul își va exprima refuzul expres în acest sens. Prin acordarea consimțământului, clientul va avea posibilitatea de a-l retrage oricând, fie în cadrul comunicărilor transmise, fie printr-un mesaj transmis Dr. Gabriela Udrea la adresa de email menționată pe site. Datele prelucrate pe această cale vor fi păstrate pentru o durată rezonabilă, care nu poate depăși termenul general de prescripție de 3 ani, cu excepția datelor pe care suntem obligați să le prelucrăm pentru perioade mai lungi de timp. Dacă veți dori să încetăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ne puteți trimite un mesaj la adresa de email afișată pe pagină cu solicitarea expresă de a înceta orice prelucrare a datelor dumneavoastră.

III SECURITATE

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA va proteja datele cu caracter personal prelucrate și va lua toate măsurile de protecție rezonabile pentru a respecta confidențialitatea acestora și pentru a împiedica distrugerea, pierderea, divulgarea lor sau accesul neautorizat la acestea. Vom lua măsuri de restricționare a accesului fizic la date, utilizarea de parole și instruirea personalului. Cu toate acestea, având în vedere că unele date pot fi transferate pe internet, acest mod de transmitere nu este complet sigur și nici nu poate fi securizat de către noi. Astfel, nu vom putea garanta securitatea informațiilor transmise pe internet, ci doar confidențialitatea lor odată ce le-am recepționat.

IV TRANSMITEREA DATELOR CĂTRE TERȚI

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise, în funcție de necesitate, furnizorilor noștri de produse și servicii cum ar fi agenții media, marketing și publicitate, IT (tehnic, găzduire, trafic), procesatori de plăți, contabilitate, precum și altor autorități și instituții sau profesioniști, în cazul în care reglementările aplicabile ne obligă să facem aceste dezvăluiri. Vom putea de asemenea transmite datele cu caracter personal cu acordul dumneavoastră expres sau către persoane care acționează legal în numele dumneavoastră și demonstrează această calitate.

V DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Orice persoana vizată căreia îi prelucram datele cu caracter personal are următoarele drepturi:

Dreptul de informare – clientul poate solicita informații despre prelucrarea datelor sale personale;

Dreptul la rectificare – clientul poate solicita rectificarea datelor eronate sau completarea datelor inexacte;

Dreptul la ștergere – clientul poate solicita ștergerea datelor sale în următoarele situații: a) datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; b) se retrage consimțământul de prelucrare și nu există alt temei juridic pentru prelucrare; c) prelucrarea a fost ilegală; d) operatorul are obligația legală de a șterge datele;

Dreptul la restricționarea prelucrării – clientul are dreptul de a solicita restricționarea prelucrării în cazuri specifice prevăzute de lege;

Dreptul la portabilitate – clientul are dreptul de a primi datele într-un format structurat care poate fi citit și de a le transmite unui alt operator;

Dreptul la opoziție – clientul se poate opune prelucrării datelor sale, în orice moment, din motive legate de situația sa particulară;

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri;

Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal; pentru mai multe informații accesați  http://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor

Dreptul de retragere a consimțământului – în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării anterioare.

VI ACCES LA DATELE CU CARACTER PERSONAL

Pentru orice solicitări sau întrebări referitoare la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, ne puteți contacta la adresa de e-mail Admin[@]DrGabrielaUdrea.ro. La solicitarea persoanelor vizate, Dr. Gabriela Udrea va furniza datele prelucrate în format electronic atunci când este tehnic posibil și în mod gratuit, cu excepția cazurilor în care cererile sunt excesive, când putem percepe o taxă, în funcție de costurile administrative. Vom încerca să răspundem solicitărilor dumneavoastră în termen de 30 de zile, cu posibilitatea de a prelungi acest termen în cazul în care prelucrarea solicitării o impune, cu o notificare prealabilă care va menționa și motivele prelungirii. În cazul în care nu vă putem răspunde solicitării, fie datorită prevederilor legale, fie din motive tehnice, vă vom informa asupra acestui lucru.

POLITICA DE COOKIE-URI

Site-ul https://drgabrielaudrea.ro utilizează cookie-uri. Vă prezentam informațiile despre plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor utilizate de noi.

I CE SUNT COOKIE-URILE

Un cookie este un fișier text de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat prin browser-ul dumneavoastră de internet și stocat în memoria echipamentului folosit pentru navigare pe internet (calculator, telefon mobil, tabletă etc), atunci când utilizatorul accesează site-ul nostru.

II IMPORTANȚA LOR

Fișierele de tip cookie ajută la o funcționare eficientă a internetului prin recunoașterea terminalului utilizatorului și adaptarea conținutului online la preferințele acestuia. Cookie-urile pot reține informații despre activitățile online ale utilizatorului, astfel încât acesta să își poată relua cu ușurință aceleași activități la o accesare ulterioară a aceluiași website. Astfel, la momentul înregistrării unui client pe un site web, datele de autentificare vor fi stocate într-un cookie, iar utilizatorul va putea accesa același website fără a fi nevoit să se autentifice din nou. Mai mult, cookie-urile pot genera analize de utilizare a unui anumit website, cum ar fi nivelul de trafic sau conținutul accesat de utilizator sau motorul de căutare folosit.

Există mai multe tipuri de cookie, cum ar fi cele specifice unei sesiuni și cele permanente. Cookie-urile specifice unei sesiuni sunt stocate în memoria echipamentului de navigare online strict pe durata unei sesiuni de navigare și sunt șterse automat când browser-ul este închis, spre deosebire de cele permanente care  nu sunt șterse nici atunci când sesiunea de navigare s-a încheiat și rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă determinată de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

În funcție de operatorul care plasează cookie-urile, acestea pot fi „directe” (first party cookie), instalate de domeniul vizitat și „indirecte” (third party cookie), instalate de alte domenii decât cel vizitat, de ex. un mesaj publicitar.

III CE COOKIES FOLOSIM?

Cookie-urile folosite de noi au ca scop performanta site-ului https://drgabrielaudrea.ro și colectează informații despre modul în care cititorii utilizează site-ul, care sunt secțiunile accesate în mod frecvent, dacă apar erori în funcționalitate, toate acestea ajutând la îmbunătățirea funcționării site-ului. Aceste cookie-uri nu colectează informații care pot identifica utilizatorii.

Vă prezentăm mai jos o listă a fișierelor de tip cookie instalate la accesarea website-ului nostru.

Cookie-uri esențiale

Cookie-uri de performanță

Cookie-uri de statistici

 

Site-ul nostru se interconectează cu site-uri social media, respectiv motoare de căutare, cum ar fi Google, Facebook etc., astfel că, dacă doriți să partajați informații de pe site-ul nostru prin intermediul serviciilor acestor platforme, trebuie să parcurgeți politica lor de confidențialitate. Dacă sunteți membru al unui site social media, interconectarea poate permite site-ului social să ofere platformelor acces la informațiile dvs. personale de identificare (ex. profil de Facebook).

Programele de analiză a traficului de internet furnizat de Google sau alte servicii similare și, care utilizează cookie-uri pentru a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul nu sunt gestionate de către noi. Ele pot să transmită aceste informații unor terți, dacă acest lucru este cerut prin lege sau terții sunt împuterniciți sunt prelucreze informațiile în numele Google (ex. advertisieri).

Mai multe detalii despre modul de administrare a informațiilor colectate despre utilizatori de către Google puteți găsi accesând următorul link: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html. Dacă doriți să optați pentru a nu mai fi urmărit de Google Analytics, puteți vizualiza instrucțiunile menționate pe acest link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

IV RESTRICȚIONARE COOKIES

Utilizarea cookie-urilor poate fi restricționată prin selectarea setărilor corespunzătoare din browser-ul pe care îl folosiți, caz în care este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web.

Și, în orice moment, vă puteți schimba setările cu privire la propriile cookie-uri acceptate sau refuzate, folosind opțiunile adecvate din secțiunea dedicată acestui scop, disponibilă pe site.

Utilizatorii pot modifica setările de confidențialitate din browser-ul folosit pentru navigare pentru a bloca instalarea cookie-urilor sau pentru a le șterge pe cele deja instalate folosind instrucțiunile cuprinse pe link-urile de mai jos, în funcție de browser-ul utilizat:

Mozilla Firefox – http://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

Google Chrome – http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

Microsoft Edge – https://support.microsoft.com/ro-ro/windows/microsoft-edge-navigarea-prin-date-%C8%99i-confiden%C8%9Bialitatea-bb8174ba-9d73-dcf2-9b4a-c582b4e640dd

Safari – https://support.apple.com/ro-ro/guide/safari/sfri11471/mac

POLITICĂ DE LIVRARE ȘI PLATĂ

Livrarea Serviciilor de mai jos se referă că vor avea loc strict online, la distanță, la data programării selectată de Utilizator, în cazul Ședințelor de psihoterapie, sau la data stabilită de Platforma Dr. Gabriela Udrea, în cazul cursurilor de management al durerii. Pentru claritate, durata de timp între achiziționarea unui Serviciu și livrarea Serviciului variază de la caz la caz, dar nu poate fi mai mare de trei (3) luni.

Serviciile se desfășoară în conformitate cu termenii, condițiile și politicile prezente pe această pagină. Toate Serviciile și Produsele oferite de Dr. Gabriela Udrea prin intermediul Platformei Dr. Gabriela Udrea sunt supuse prevederilor cuprinse în Codul Deontolgic al CPR și în Corpul de Principii Etice al European Association for Psychotherapy, EPA, care promovează și impun exigențe de etică, confidențialitate, integritate morală, responsabilitatea profesională și științifică, respectul demnității și drepturilor omului și Responsabilitatea socială.

În caz de deconectare imprevizibilă în timpul Serviciului prestat online, atât Utilizatorul, cât și Dr. Gabriela Udrea sunt obligați (a) să depună toate diligențele și eforturile și să ia toate măsurile și acțiunile pentru reconectare cât mai repede posibil în cadrul Ședinței sau cursului și (b) să identifice cauza care a determinat deconectarea și să ia toate măsurile pentru a remedia, reface și preveni astfel de situații, astfel încât următoarele Servicii să nu mai fie afectate de aceasta. În situația în care deconectarea durează mai mult de 10 minute sau are loc în mod repetat pe parcursul Serviciului, este la latitudinea Dr. Gabriela Udrea dacă desfășurarea Serviciului poate continua și își poate atinge scopul, Dr. Gabriela Udrea având dreptul de a încheia Serviciul și de a considera că acesta a fost prestat integral (în funcție de momentul la care intervine întreruperea, de la caz la caz) sau de a îl reprograma la o dată agreată cu Utilizatorul.

I „Serviciile” (și fiecare dintre acestea „Serviciul”) reprezintă următoarele activități prestate de Dr. Gabriela Udrea:

– Ședințe de psihoterapie online ținute de Dr. Gabriela Udrea în calitate de psihoterapeut autorizat, prin intermediul platformelor de comunicarea video și audio la distanța (de exemplu Skype, Google Meets, Zoom), la care Utilizatorii se pot programa în funcție de nevoile lor și de intervalele de timp disponibile în calendarul comunicat prin Platforma Dr. Gabriela Udrea; și
– Cursuri recurente de management al durerii ținute de Dr. Gabriela Udrea în calitatea de coach și îndrumător în dezvoltare personală și gestionare a emoțiilor, prin intermediul platformelor de comunicarea video și audio la distanță (ex.: Skype, Google meets, Zoom), la care Utilizatorii se pot înscrie prin completarea unui formular disponibil pe Platforma Dr. Gabriela Udrea; aceste cursuri au loc în grupuri de Utilizatori, în funcție de temă și disponibilitate;
– Webinarii – grupuri de dezvoltare personală, managementul durerii, reumatologie organizate de Dr. Gabriela Udrea în calitatea de psihoterapeut, îndrumător în dezvoltare personală și gestionare a emoților și reumatolog, prin intermediul platformelor de comunicarea video și audio la distanța (de exemplu Skype, Google meets, Zoom), la care Utilizatorii se pot înscrie prin completarea unui formular disponibil pe Platforma Dr. Gabriela Udrea; aceste cursuri au loc în grupuri de Utilizatori, în funcție de temă și disponibilitate;
Serviciile includ activități de înscriere, pregătire curs, comunicare cu participanții și încep a fi prestate de la momentul programărilor, transmiterea oricăror materiale cu privire la Servicii pentru cei înscriși cât și pregătirea materialelor de curs pentru clienții înscriși în cadrul unui Serviciu.

Pentru claritate, serviciile prestate prin intermediul Platformei Dr. Gabriela Udrea nu reprezintă servicii medicale și nu au ca scop diagnosticarea și tratarea pacienților prin practici medicale. Pentru orice problemă medicală pe care o întâmpinați, vă recomandăm să luați legătura cu un medic specialist.

„Ședința” reprezintă o sesiune online de consiliere psihologică și / sau psihoterapie, având durata de 50 minute, desfășurată de Dr. Gabriela Udrea împreună cu Utilizatorul care a rezervat și achiziționat un astfel de Serviciu prin intermediul Platformei Dr. Gabriela Udrea.

Pentru claritate, ședințele de reumatologie rezervate la clinicile Sanador și Regina Maria prin intermediul formularului de rezervare accesibil la https://drgabrielaudrea.ro/contact/ nu fac obiectul acestor Termeni și Condiții, acestea fiind supuse termenilor și condițiilor aplicabile de clinicile medicale respective, după cum orice alt serviciu rezervat la orice clinică la care Dr. Gabriela Udrea activează / va activa în viitor nu face obiectul acestor Termeni și Condiții;

Serviciile prestate în cadrul Platformei Dr. Gabriela Udrea constituie principalul obiectiv al Platformei Dr. Gabriela Udrea și de aceea trebuie pregătite din timp și cu atenție. Platforma Dr. Gabriela Udrea va depune toate diligențele ca livrarea Serviciilor să se desfășoare în condiții optime, astfel încât Platforma Dr. Gabriela Udrea își va asigura pentru sine:

– echipamente tehnice (pc/laptop, cameră video, microfon, navigator web folosit etc.) în stare bună de funcționare;
– o conexiune la internet stabilă și de mare viteză care permite traficul de conținut video și audio; și
-accesul la o locație din care Dr. Gabriela Udrea să participe la Ședințe, care să contribuie la o atmosferă caldă și de încredere pentru îndeplinirea în bune condiții a Serviciilor respective.

Ulterior, Platforma Dr. Gabriela Udrea are următoarele obligații:

-să depună toate diligențele și să ia toate măsurile și acțiunile pentru a realiza, în timpul Serviciului, scopul pentru care acesta a fost rezervat, plătit, inițiat și în desfășurare.

Semnalul video și audio nu este generat și nu se înregistrează de către Platforma Dr. Gabriela Udrea, ci de către platformele de comunicare video și audio la distanță pe care Utilizatorul le agreează (de exemplu, Skype, Zoom, Google Meets sau similar). Platforma Dr. Gabriela Udrea facilitează doar conectarea Utilizatorului cu Dr. Gabriela Udrea și managementul general al Serviciilor prestate.

În interacțiunea cu Platforma Dr. Gabriela Udrea, Utilizatorul înțelege și își asumă că:

-are instalat, configurat și va folosi, pentru scopul Serviciilor, o cameră web și un microfon și că acestea funcționează corespunzător; este responsabilitatea dvs. directă să vă asigurați de buna funcționare a tuturor echipamentelor necesare inițierii și desfășurării optime a unui Serviciu;
-are instalat, configurat și va folosi un navigator web (browser) compatibil;
-are o conexiune la internet stabilă și de mare viteză care permite traficul de conținut video și audio. Discutați cu furnizorul dvs. de servicii de internet despre capabilitățile rețelei dvs. și dacă acesta garantează trafic video și audio;
-în cazul în care decideți să utilizați o conexiune mobilă la internet (rețea celulară), aveți o conexiune stabilă la rețea și de mare viteză (4G) care funcționează fără întreruperi. Asigurați-vă de viteza de transfer și de capabilitățile / limitele accesului la internet puse la dispoziție de furnizorul dvs. de servicii;
-odată ce Serviciul a fost inițiat online, doar cei conectați în cadrul acestuia pot vizualiza imaginile și recepționa sunetele (semnalul video și audio) și nicio altă parte nu va putea realiza acest lucru;
-să nu aibă un comportament perturbator, abuziv sau de hărțuire în utilizarea Platformei Dr. Gabriela Udrea și în timpul desfășurării sesiunilor online;
-să nu posteze, încarce, publice, transmită, pe parcursul desfășurării Serviciului sau ulterior, conținut audio și/sau video care:

(a) încalcă sau aduce atingere patentelor, drepturilor de autor, mărcilor comerciale, secretelor comerciale, drepturilor morale sau oricăror altor drepturi de proprietate intelectuală, drepturilor de publicitate sau de protecție a vieții private a terților (inclusiv, fără limitare, alți Utilizatori sau Dr. Gabriela Udrea);

(b) încalcă sau încurajează orice comportament care ar putea duce la încălcarea legilor, reglementărilor, regulamentelor etc.;

(c) promovează discriminarea, rasismul, ura, hărțuirea sau vătămarea indivizilor sau a unui grup de indivizi;

(d) este fals, fraudulos, înșelător (în mod direct sau prin omisiune);

(e) este defăimător, obscen, pornografic, vulgar sau ofensator cu privire la terți (inclusiv, fără limitare, alți Utilizatori sau Dr. Gabriela Udrea); sau

(f) este violent, amenințător sau care promovează activități sau substanțe ilegale.

Utilizatorul NU are dreptul de a înregistra și/sau stoca și/sau distribui, prin orice mijloace digitale sau fizice, conținutul video și audio din cadrul desfășurării unui Serviciu contractat prin Platforma Dr. Gabriela Udrea!

Pentru îmbunătățirea Serviciilor disponibile în cadrul Platformei Dr. Gabriela Udrea, la finalul sesiunilor online, în anumite cazuri, la inițiativa Utilizatorului sau la cererea Dr. Gabriela Udrea, Utilizatorul va putea aprecia modul în care Serviciul a fost îndeplinit și felul în care a interacționat cu Dr. Gabriela Udrea.

II Programarea ședințelor

Intervalele de timp disponibile pentru programarea Ședințelor sunt incluse în calendarul comunicat prin intermediul https://drgabrielaudrea.ro la dispoziția Utilizatorilor, împreună cu următoarele informații: data și ora de start, durata, tipul ședinței. După înscrierea programării în calendar, veți primi un e-mail de confirmare cu link-ul de Zoom / Skype / Google Meets etc. pentru conectare. Utilizatorul își poate urmări toate rezervările sale și le poate gestiona comunicând telefonic sau prin email.

Pentru prima Ședință de psihoterapie, înainte de a realiza o programare online, este necesar un telefon prealabil la telefon 0723 160 507 pentru a ne cunoaște și a stabili coordonatele terapiei.

Data de start a Ședinței reprezintă data, ora și minutul selectate de către Dr. Gabriela Udrea în momentul în care listează o Ședință disponibilă în cadrul Platformei Dr. Gabriela Udrea.

Toate datele, de format dată și oră, se salvează și sunt afișate Utilizatorilor în cadrul Platformei Dr. Gabriela Udrea în fusul orar EET (Eastern European Summer Time ‎(UTC+3)‎) – ora României.

III Modul de desfășurare a Serviciilor

Ședințele de psihoterapie

Data inițierii Ședinței începe la data de start a Ședinței și include o perioadă de grație de 10 minute acordată Utilizatorului. Doar Utilizatorul și Dr. Gabriela Udrea vor avea dreptul de a iniția Ședința, cu următoarele mențiuni:

-dacă Utilizatorul inițiază Ședința între momentul datei de start și expirarea termenului de grație de 10 minute (astfel încât să fie asigurate cele 50 minute ale Ședinței), iar, din orice motive, mai puțin cazuri de forța majoră sau caz fortuit, Dr. Gabriela Udrea nu este prezentă în Ședință înainte de expirarea termenului de grație de 10 minute, atunci Utilizatorul are dreptul la restituirea prețului plătit pentru acea Ședință;
-dacă Dr. Gabriela Udrea inițiază Ședința între momentul datei de start și expirarea termenului de grație de 10 minute (astfel încât să fie asigurate cele 50 minute ale Ședinței), iar Utilizatorul nu se prezintă la Ședința înainte de expirarea termenului de grație de 10 minute, atunci Platforma Dr. Gabriela Udrea are dreptul de a anula Ședința respectivă și de a oferi alternativa reprogramării, fără posibilitatea de restituire a prețului plătit de către Utilizator.

În cazul a trei (3) astfel de neprezentări la Ședințe din partea Utilizatorului pe parcursul a două (2) luni, Platforma Dr. Gabriela Udrea va limita dreptul la reprogramare al Utilizatorului respectiv sau, în anumite cazuri determinate de Platforma Dr.Gabriela Udrea, aceasta poate refuza, din orice motive, orice programare viitoare din partea aceluiași Utilizator.

Grupurile de dezvoltare personală online

Grupurile de dezvoltare personală în orientarea psihoterapiei centrate pe persoană se țin periodic, cu grupuri de 5- 10 persoane, în funcție de temă, disponibilitatea de timp a participanților și interesul arătat. Un curs durează 120 minute.

Grupurile au, de asemenea, o dată de start și un termen de grație de 10 minute. În cazul în care Utilizatorul întârzie peste termenul de grație de 10 minute, acesta continuă participarea din punctul în care acesta se află, fără a avea dreptul de restituire a prețului. În cazul absenței totale, Utilizatorul nu va avea dreptul de reprogramare (de exemplu, în viitor cu un alt grup), ci va avea la dispoziție o înregistrare video a sesiunii de curs pierdute.

Pentru claritate:

Platforma Dr. Gabriela Udrea va înregistra grupul de dezvoltare personală online pentru unicul scop de a-l pune la dispoziția participanților care au lipsit de la o sesiune de curs sau a celor care doresc să revadă aspectele discutate în cadrul grupului. Și niciun Utilizator care participă ca membru al unui grup de dezvoltare personală și care primește acces la un curs înregistrat în condițiile punctului (a) de mai sus, nu are dreptul de a copia și/sau de a transmite înregistrarea sau orice fragment din acesta către nicio altă persoană, chiar dacă persoana respectivă este, de asemenea, membru al unui grup de dezvoltare personală.
Grupurile de dezvoltare personală se desfășoară în baza unui calendar prestabilit de către Platforma Dr.Gabriela Udrea. Aceasta își rezerva dreptul de a aduce modificări calendarului de ședințe, cu notificarea prealabilă de minim o (1) zi a Utilizatorilor din grupul al cărui calendar a fost modificat.

Cursurile de management al durerii

Cursurile online și interactive de management al durerii se țin regulat, cu grupuri de 5 – 10 persoane, în funcție de temă, disponibilitatea de timp a participanților și interesul arătat. Un curs durează 120 minute.

Cursurile au, de asemenea, o dată de start și un termen de grație de 10 minute. În cazul în care Utilizatorul întârzie peste termenul de grație de 10 minute, acesta continuă cursul din punctul în care acesta se află, fără a avea dreptul de restituire a prețului. În cazul absenței totale, Utilizatorul nu va avea dreptul de reprogramare (de exemplu, în viitor cu un alt grup), ci va avea la dispoziție o înregistrare video a sesiunii de curs pierdute.

Pentru claritate:

(a) Platforma Dr. Gabriela Udrea va înregistra cursurile de management al durerii pentru unicul scop de a-l pune la dispoziția participanților care au lipsit de la o sesiune de curs sau a celor care doresc să revadă aspectele discutate în cadrul cursului; și

(b) niciun Utilizator care participă ca membru al unui grup de management al durerii sau de dezvoltare personală și care primește acces la un curs înregistrat în condițiile punctului (a) de mai sus, nu are dreptul de a copia și/sau de a transmite cursul înregistrat sau orice fragment din acesta către nicio altă persoană, chiar dacă persoana respectivă este, de asemenea, membru al unui grup de management al durerii sau de dezvoltare personală.

Cursurile de management al durerii se desfășoară în baza unui calendar prestabilit de către Platforma Dr.Gabriela Udrea. Aceasta își rezerva dreptul de a aduce modificări calendarului de ședințe, cu notificarea prealabilă de minim o (1) zi a Utilizatorilor din grupul al cărui calendar a fost modificat. În caz de forță majora, Platforma Dr. Gabriela Udrea va notifica modificările produse de îndată ce efectele stării de forță majoră permit acest lucru.

Platforma Dr. Gabriela Udrea garantează pentru folosirea unor tehnologii noi pentru a oferi Utilizatorilor o experiență de utilizare ridicată și în condiții de securitate și confidențialitate, cu luarea următoarelor măsuri:

– Toate comunicările sunt securizate utilizând standardul SSL;
– Serviciile sunt redirecționate în siguranță către o platformă de comunicare video-audio la distanță și sunt consumate în timp real, prin legături securizate, și nicio altă parte în afara Dr. Gabriela Udrea nu are acces și nu poate să înregistreze aceste ședințe.

Serviciile sunt prestate în conformitate cu programările efectuate în prealabil (email / telefon) și sunt supuse tot timpul Politicii de Livrare, Politicii de anulare, posibilităților de reprogramare și Politicii de Retur.

IV Prețul Serviciilor și al Produselor

Platforma Dr. Gabriela Udrea promovează transparența prețurilor practicate pentru fiecare tip de Serviciu sau Produs, astfel că acestea sunt expuse într-un mod ușor de urmărit în ofertele comerciale prezentate pe site / email / telefonic / broșuri etc..

Prețurile Serviciilor și Produselor sunt cuprinse și în tabelul de mai jos, pe care Platforma Dr. Gabriela Udrea se angajează să îl actualizeze cu ocazia fiecărei modificări de preț:

În cazul unei diferențe între prețurile expuse pe Platforma Dr. Gabriela Udrea și cele din acești Termeni și Condiții, datorate unor erori materiale, omisiuni rezonabile etc., vor prevala prețurile stabilite în acești Termeni și Condiții.

V Mecanism de modificare a prețurilor Serviciilor și Produselor

Înțelegeți și sunteți de acord că Platforma Dr. Gabriela Udrea poate modifica oricând, la libera sa alegere, prețul Serviciilor și Produselor oferite. Utilizatorul va fi notificat în prealabil pe e-mail despre modificările de preț intervenite. Modificările de preț sunt aplicabile Serviciilor și Produselor rezervate / achiziționate ulterior datei modificării, niciodată retroactiv sau pentru Servicii deja programate, chiar dacă modificarea de preț intervine între momentul programării și momentul livrării Serviciului respectiv.

Platforma Dr. Gabriela Udrea își rezervă dreptul exclusiv ca pe o perioadă limitată de timp, cu caracter ocazional și în limitele stabilite de aceasta, în cadrul unor campanii sau pe baza unor decizii de marketing interne, să ofere promoții, discount-uri la anumite Servicii și / sau Produse. Aceste promoții, discount-uri vor fi explicit prezentate pe Platforma Dr. Gabriela Udrea, aceasta neavând obligația notificării prealabile pentru acestea.

VI Modalități de plată

Serviciile și Produsele oferite pe Platforma Dr. Gabriela Udrea pot fi achiziționate, în principal, prin plata online cu cardul bancar sau, în cazuri excepționale, prin orice alte modalități de plată agreate de Platforma Dr. Gabriela Udrea și comunicate în scris Utilizatorului care solicită alternative la modalitate de efectuare a plăților.

Singura entitate autorizată să presteze servicii de procesare a plăților online și de stocare a datelor de card în legătură cu tranzacțiile desfășurate prin intermediul Platformei Dr. Gabriela Udrea este NETOPIA Payments SRL, societate organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, identificată prin CUI RO15565496, având nr. De înregistrare la Registrul Comerțului J40/9170/2003 și sediul social la adresa din Bd.-ul Dimitrie Pompeiu nr 9-9A, Iride Business Park, Clădirea nr. 24, camera 4C, et. 4, sector 2, București – 020335.

Odată inițiat procesul de plată prin acceptarea expresă a acestor Termeni și Condiții, inclusiv a părților integrante reprezentate de Termeni și Condiții Comerciale, Politica de Confidențialitate și Protecție a Datelor cu Caracter Personal și Politica de Cookies și apăsarea butonului de „Comandă ce implică o obligaţie de plată”, Utilizatorul este transferat într-o fereastră de procesare a plăților administrată de NETOPIA Payments SRL, urmând să primească un mesaj de confirmare a efectuării cu succes a plății.

Datele cardului bancar al Utilizatorului nu vor fi accesibile Platformei Dr. Gabriela Udrea și nici nu vor fi stocate de către Platformei Dr. Gabriela Udrea, ci doar de către Netopia Payment SRL sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de procesare a plăților, despre a cărei identitate Utilizatorul va fi informat, în procesul de plată, anterior introducerii datelor cardului bancar.

Vă rugăm să rețineți faptul că încasarea efectivă a sumelor în contul Dr. Gabriela Udrea, sau al Utilizatorului în caz de restituire, poate fi influențată de următorii factori, fără limitare:

-corectitudinea informațiilor cu privire la bancă și cardul bancar pe care Utilizatorul le introduce;
-ziua săptămânii în care se inițiază plata;
-zilele bancare / nebancare specifice statului și / sau Băncii unde Dr. Gabriela Udrea și / sau Utilizatorul au deschise conturile bancare, și decizia de a efectua tranzacții bancare sau nu în zilele respective.

În momentul în care un Serviciu este rezervat și plătit, sau un Produs este achiziționat, cu succes de către Utilizator, detaliile cu privire la programarea Serviciului respectiv, precum și accesul la Produsul respectiv, sunt comunicate pe email. După caz, pot fi actualizate și în cadrul secțiunii „Contul meu”, locul unde se pot vizualiza toate acțiunile întreprinse de către Utilizator precum momentul de timp la care s-au realizat acestea sau facturile asociate acestora.

POLITICA DE RESTITUIRE A CONTRAVALORII

În continuare, este comunicată politica Dr. Gabriela Udrea, brand al UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC, privind returul produselor și restituirea contravalorilor.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA își dorește să trateze cu respect toți clienții / pacienții și să se asigure că aceștia vor fi mulțumiți chiar și în situații în care își doresc banii înapoi.

Astfel că, pentru a stabili care dintre produse / servicii pot fi returnate și / sau când va putea fi făcută restituirea contravalorii unei comenzi, politicile companiei se vor a fi conform legilor și normelor de pe teritoriul României, respectiv Uniunii Europene.

Pentru retur / retragere sau restituirea contravalorii comenzilor – vă rugăm să ne contactați.

I RESTITUIREA CONTRAVALORII

Recomandăm să identificați următoarele:

Dacă o comandă a fost plasată, ea poate fi anulată sau amânată, înștiințând UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA. După confirmarea plății, comanda este considerată confirmată și nu poate fi anulată, decât în anumite condiții.

Produsele digitale

Restituirea contravalorii pentru produsele și abonamentele digitale:

*produsele și abonamentele digitale se referă la acțiunile de punere la dispoziție contra cost a unor bunuri online pe o perioadă de timp convenită cu consumatorul.

Dacă beneficiarul a achitat prețul de înscriere / participare / abonare și prestarea serviciilor a început prin deschiderea contului, iar furnizarea conținutului a început (orice tip de conținut, precum text, pdf-uri, imagini, video, soft-uri etc.), conform legii privind contractele la distanță se aplică art. 16 pentru furnizarea de conținut digital care stipulează că în cazul contractelor în care s-a început executarea serviciului de către furnizor, beneficiarul nu mai poate renunța la contract conform art. 8.4.3.

Momentul livrării conținutului / abonamentelor reprezintă momentul consumării conținutului digital și prin începerea furnizării produselor consumatorii înțeleg că din acel moment dreptul lor de renunțare încetează.

Doar în cazul în care s-a achitat prețul de înscriere / achiziție și nu a început executarea serviciului prin activarea contului de consumator, atunci beneficiarul poate renunța unilateral și poate cere rambursarea taxei de înscriere.

Serviciile

Prestarea de servicii este de regulă asigurată de către contracte individuale între societăți. În cazul în care prestarea de servicii a fost începută de către prestator, finalizată și onorează oferta comercială din preambul, beneficiarul nu poate restitui serviciul sau să solicite banii înapoi. Există posibilitatea de retragere din contract sau încheierea prestării serviciilor lunare, notificând înainte, conform contractului.

Posibilitatea legală de retur și restituire a plății aferente unui serviciu (Ședință de Psihoterapie, curs de management al durerii sau curs de grup pentru dezvoltare personală) sunt supuse unui termen legal de retragere de 14 zile calendaristice de la momentul încheierii contractului, fără a fi necesară justificarea deciziei de retragere, numai în cazul în care dreptul de retragere al Utilizatorului este exprimat înainte ca Serviciul respectiv să fi fost prestat deja de Platforma Dr. Gabriela Udrea.

Pentru claritate, în ceea ce privește Serviciile de tip curs de management al durerii și curs de grup pentru dezvoltare personală (fiecare astfel de Serviciu presupunând mai multe sesiuni și o pregătire prealabilă a grupurilor în funcție de participanți), prestarea acestora se consideră a fi inițiată la data primei sesiuni din cursul respectiv, indiferent de numărul de sesiuni al cursurilor respective.

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul își dă acordul prealabil expres cu privire la modul de începere a cursurilor pe care le achiziționează și confirmă că a luat cunoștință de faptul că dreptul legal de retragere în termen de 14 zile este pierdut odată cu începerea Serviciilor (Ședință de Psihoterapie, curs de management al durerii sau curs de grup pentru dezvoltare personală). Pierderea dreptului legal de retragere în termen de 14 zile nu aduce atingere drepturilor Utilizatorilor prevăzute în clauzele politicilor de anulare / reprogramare din acești Termeni și Condiții.

În cazuri excepționale, restituirea unui Serviciu neprestat se poate face de către Platforma Dr. Udrea doar ca urmare a:

– întâmpinării unor dificultăți tehnice neprevăzute din partea Dr. Gabriela Udrea în afara Platformei Dr. Gabriela Udrea, care fac imposibilă prestarea Serviciului în cauză; pentru claritate, dificultățile tehnice întâmpinate de Utilizator în timpul desfășurării Serviciului nu constituie motiv de retur, – Utilizatorul având obligația de a se asigura că deține instrumente tehnice necesare funcționale (de exemplu, un calculator/ laptop/ telefon, căști, microfon, camera video) apte pentru desfășurarea Serviciului achiziționat; sau
– anulării de către Platforma Dr. Gabriela Udrea a unui Serviciu cel târziu cu 2 ore înainte de data de început a Serviciului respectiv. 

Produsele fizice

Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna, conform O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, dacă prestatorul nu a respectat contractul.

UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC PFA va înapoia contravaloarea în cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat (ex.: cărți tipărite).

Definiţia contractului de vânzare: orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât şi servicii.

Începerea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale, ci nu după lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a comenzii.

Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligaţiilor părţilor contractuale.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit că orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile şi modul de funcţionare ale bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască şi să le inspecteze în acelaşi mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin. De exemplu, consumatorul ar trebui să răsfoiască o carte fără a o îndoi sau a-i face colțuri. Astfel, consumatorul își poate forma o idee despre produs fără a-i aduce daune fizice.

Odată ce produsul a fost utilizat, consumatorul este de acord cu achiziția acestuia și îşi asumă responsabilitatea asupra termenilor de folosință a produsului sau serviciului.

EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE / RETUR

Consumatorul informează UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: cerere model sau o declaraţie neechivocă făcută pe un mediu durabil (hârtie, mail sau fax).

Consumatorul are la dispoziţie 14 zile calendaristice de la primirea produselor / serviciilor pentru a anunţa retragerea din contract.

A nu se confunda produsele fizice cu cele digitale și nici furnizorul. Spre exemplu, site-ul poate conține link-uri afiliate către furnizori parteneri de unde pot fi achiziționate cărți tipărite, iar în acest caz vă supuneți condițiilor prezente pe website-ul furnizorului.

Obligaţiile care revin companiei

Va rambursa contravaloarea produsului în maximum 14 zile calendaristice de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract, cu mențiunea că se poate amâna rambursarea până când se primește coletul sau până când clientul trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleaşi modalităţi de plată, rezonabil aplicabile (în cazul plăţii numerar la livrare, rambursarea se va face doar prin transfer în cont bancar transmis neechivoc de consumator). Se aplică doar produselor / serviciilor care se încadrează în această lege.

Obligaţiile care revin consumatorului

Produsele sunt înmânate către UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC de către o persoană autorizată (curier desemnat să efectueze livrarea), fără întârziere nejustificată şi în decurs de maximum 14 zile calendaristice de la recepționarea produsului. Consumatorul suportă costurile aferente transportului de returnare. Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. ATENTIE. Nu ridicăm colete trimise retur prin curieri care au taxa de transport ramburs sau orice altă taxă solicitată la preluarea de la curier. Produsul returnat trebuie să conțină ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, cu sigiliul intact şi documentele care l-au însoţit.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de folosire, intervenţii neautorizate, lipsa sigiliului, sigiliu deteriorat etc. (de exemplu, cărți tipărite).

Produsele ce prezintă deteriorări tehnice în urma transportului (ex: zgârieturi, îndoituri, rupt) se reclamă în maximum 48h de la intrarea în posesia coletului, cu dovezile aferente, depășirea perioadei în reclamarea acestor defecte fiind considerată acceptul clientului cu privire la integritatea produsului primit.

Durata contractului la distanță se încheie în momentul livrării definitive ale produsului / serviciului sau pe o perioadă neterminată dacă sunt prevăzute livrări constante (lunar / abonament etc.)

Procedura de returnare a produselor:

În cazul în care doriți să returnați un produs cumpărat de la noi, vă rugăm să realizați o solicitare de retur din contul dumneavoastră sau solicitați informații pe email sau telefonic, iar consultanții noștri vă vor oferi suport în procedura de returnare a produsului.

Solicitarea de returnare / retragere a unuia sau a mai multor produse se poate face după următorul model recomandat.

Către reprezentantul de vânzări / reprezentantul legal al UDREA V. FLORINA-GABRIELA MEDIC, Admin[@]DrGabrielaUdrea.ro,

Vă informez (completează) prin prezenta cu privire la retragerea mea (completează) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (completează) / prestarea următoarelor servicii (completează)

Comandate la data (completează)/primite la data (completează)

– Numele consumatorului

– Adresa consumatorului

– Semnătura consumatorului (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

Pregătirea coletului pentru returnare:

Produsele digitale sau serviciile prestate nu pot fi returnate.

Pentru cele fizice, vă rugăm să împachetați produsele așa cum le-ați primit, în ambalajul lor original, nedeteriorat, având grijă ca produsul să fie împachetat într-o cutie / pungă, astfel încât în timpul transportului retur ambalajul și produsul să nu se deterioreze. În interiorul coletului vă rugăm să ne atașați o copie a facturii de achiziție sau o mențiune a numărului de comandă ce se returnează pentru a putea ști cui vom procesa returul.

În cazul în care doriți să trimiteți comanda prin curierat, vă rugăm să o expediați la adresa punctului de lucru notată pe factură. Important: NU acceptăm colete trimise prin Poșta-Română (ridicare de la O.P.), nu acceptăm coletele cu RAMBURS, SWAP sau plata transportului printr-o firmă de curierat proprie (alta decât cea cu care am expediat comanda).

Dacă optați pentru restituirea banilor, este necesară furnizarea unui cont bancar în format IBAN (24 caractere) în cerere sau notată pe copia facturii din colet. Dacă optați pentru înlocuirea produsului returnat cu un alt produs, acesta trebuie să fie de minimum aceeași valoare, iar codul său trebuie menționat în cerere / copia facturii din colet)

De reținut: În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă (dacă există), ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului (valoare cu TVA), sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

INFO UTILE

Pentru reclamații, sugestii sau feedback: trimite-ne email sau folosește pagina de contact.

Website-ul este recomandat persoanelor majore și capabile de a încheia contracte la distanță.

În completarea paginii de față (documentului prezent), vizitatorul este de acord cu condițiile și politicile site-ului prezentate și aici drgabrielaudrea.ro/termeni-si-conditii

ANPC https://anpc.ro/

SAL https://anpc.ro/ce-este-sal/

ODR https://ec.europa.eu/consumers/odr

ECC https://www.eccromania.ro/sesizari/

Copyright ©

Scroll to Top